Selecteer een pagina

Een nieuw begin!

Helaas hangt er rondom de overgang nog altijd een taboesfeer, de overgang wordt in de Westerse samenleving nog steeds gezien als het einde van het vruchtbare leven van een vrouw. Oké, onze eitjes raken op, je benen worden dunner en de omvang van je taille zorgt er zomaar ineens voor dat je zonder reddingsboei heel lang in het water kan blijven drijven. En dan heb ik het nog niet gehad over……Nou ja, laat ik er maar even over ophouden. Er komen nou eenmaal vaak vervelende klachten om de hoek kijken tijdens de overgang maar ik zie de overgang vooral als een nieuw begin!

En nee, ik zit niet in een midlifecrisis en ja, ik heb ook last van overgangsklachten. Al vallen de klachten bij mij mee want ik let al een aantal jaren heel goed op mijn leefstijl en voedingspatroon! Ik heb de afgelopen jaren heel veel gelezen en geleerd over de overgang en ik heb heel veel vrouwen gesproken over dit niet bepaald populaire onderwerp. Ik kwam er al snel achter dat er toch veel vrouwen zijn die niet goed voorbereid zijn op deze periode in hun leven. Ik weet uit eigen ervaring dat je dat beter wel kunt doen!

Wat als er nu een plek zou zijn voor vrouwen waar ze over de overgang kunnen lezen? Een plek vol inspiratie, artikelen, tips & tools die jou kunnen helpen in deze nieuwe periode van je leven? Een plek waar we niet uit gaan van een einde maar van een nieuw begin! Ik inspireer je graag met mijn blog “ Koffie & Opvliegers” om het beste uit jezelf te blijven halen, ook tijdens de overgang!

Pak een kop koffie en neem die eventuele opvlieger maar een keer voor lief, ik wens je veel leesplezier!

Liefs,

Bouwina